Università di Genova logo, link al sitoUniRe logo, link alla pagina iniziale
    • English
    • italiano
  • English 
    • English
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Tesi
  • Tesi di Laurea
  • Laurea Magistrale
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Tesi
  • Tesi di Laurea
  • Laurea Magistrale
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Il marchio Slow Food come strumento di consapevolezza territoriale. Il caso del broccolo dei ronchi

Thumbnail
View/Open
tesi26326484.pdf (1.982Mb)
Author
Furli, Silvia <1998>
Date
2023-11-14
Data available
2023-11-16
Abstract
Il presente lavoro di tesi è stato sviluppato durante e a seguito di un tirocinio curricolare, che aveva l'obiettivo di indagare, valorizzare e salvaguardare il broccolo dei Ronchi. Il suddetto progetto è suddiviso in tre sezioni: aree rurali, l'organizzazione internazionale Slow Food e il caso studio relativo al broccolo dei Ronchi.
 
The present work was developed during and as a result of an academic internship, which aimed to investigate, promote, and protect the Ronchi broccoli. The project is divided into three sections: rural areas, the international organization Slow Food, and the case study related to the Ronchi broccoli.
 
Type
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Collections
  • Laurea Magistrale [5659]
URI
https://unire.unige.it/handle/123456789/6921
Metadata
Show full item record

UniRe - Università degli studi di Genova | Contact Us
 

 

All of DSpaceCommunities & Collections

My Account

Login

UniRe - Università degli studi di Genova | Contact Us